WinterglO'w

Oisterwijk in winterse sferen tijdens WinterglO’w 2017

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 december vindt in Oisterwijk WinterglO’w plaats, een 2-daags winterevenement voor jong en oud. Het centrum van Oisterwijk is het sfeervolle decor voor het inmiddels bekende Moonlightshoppen. Op zaterdag kun je daarnaast deelnemen aan allerlei leuke winterse activiteiten in het Oisterwijkse buitengebied. Dit kan met een speciale toer met een treintje, maar ook op eigen houtje.

 

Shoppen, eten en drinken, vermaak en genieten van de natuur tijdens WinterglO’w

Vrijdag 15 december om 17.00 uur opent burgemeester Hans Janssen samen met de kerstman WinterglO’w op het Lindeplein. Hierna kun je in het centrum van Oisterwijk tot 22.00 uur  Moonlightshoppen. Op deze avond en op zaterdag van 12.00 18.00 uur zijn de winkels open, staan er vele kraampjes met onder andere kleding, (woon)accessoires en delicatessen er zijn foodtrucks. Ook word je getrakteerd op straattheater, muziekoptredens, kerstverhalen en ijssculpturen en kun je schaatsen op de ijsbaan van Winter Village Oisterwijk. Bijzondere activiteit op zaterdag is de Santa Run.

 

Toeren door buitengebied met WinterglO’w

Zaterdag 16 december is ook in het Oisterwijkse buitengebied van alles te doen. Kom rondom het kampvuur luisteren naar de verhalen van de boswachter en ga mee met een schemertocht langs één van de tachtig Oisterwijkse vennen. Of woon een schapendrijfdemonstratie bij en maak kennis met de schaapsherder en zijn hond. Je kunt ook een bezoekje brengen aan een levende kerststal of brood bakken aan een stok.

 

Wie wil deelnemen aan deze activiteiten, kan mee met het treintje vanaf het centrum van Oisterwijk.

 

Meer informatie over WinterglO’w
Meer info over alle activiteiten tijdens WinterglO’w is te vinden via de website bezoekoisterwijk.nl, de verzamelplek voor Oisterwijk. Daarnaast kun je terecht op de Facebookpagina WinterglO’w Oisterwijk.

Ook kunt u nog steeds deelnemen met een kraam. Stuur dan een mail naar: info@cm-oisterwijk.nl

 

Op de zondagen 17, 24 en 31 december zijn de winkels in het centrum van Oisterwijk ook geopend.

 

Oisterwijk pakt je in

Partners